ОвенПроявете повече разбиране и съпричастност, за да накарате половинката си 

...
ОвенПроявете повече разбиране и съпричастност, за да накарате половинката си 
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 октомври: Овни, чуйте желанията на партньора си!

Овен

Проявете повече схващане и съпричастност, с цел да накарате половинката си  да се почувства по-добре. Вслушайте се в желанията на колегата ви.

Ще приложите сполучливо всичко научено и прочетено, тъй че да извършите отлично усещане. Това безспорно ще ви приближи една стъпка напред към кариерното ви издигане.

Вложете парите си през днешния ден както в някоя скъпа покупка за цялото ви семейство. Ще имате двойна изгода от изхарчените пари и инвестицията ви доста скоро ще ви се изплати.

Телец

Връзката ви се движи в добра посока и през днешния ден не се чакат някакви разтърсвания. Ще имате благословията на звездите да дарите с благополучие и милувки обичания ви човек, който ще ви желае повече от всеки път.

Може да се чувствате много неудовлетворени и потиснати, защото работодателят ви не прави оценка задоволително усилената ви работа и безсънните нощи, в които сте се отдали напълно на работата си.

По-добре да не се занимавате с никакви финансови въпроси. Избягвайте и шопинг лечението, защото може да извършите някои ненужни прочувствени покупки.

Близнаци

Ако се чувствате самотни или сте неангажирани, няма да ви бъде мъчно да намерите съкровен сътрудник, или да прекарате отлично в компанията на своите другари.

Навярно ще поемете още повече работни задължения. Въпреки това, проблемите ще са доста по-малко, в сравнение с сте предполагали. Имате нужната сила, с цел да се справите с всичко.

Финансите ви са добре, а и имате чудесната опция да извършите финансовият си статус още по уголемен. Помислете върху тази концепция, тъй като паричният поток си коства.

Рак

Ще изпитате компликации свързани в персоналните ви връзки. Ако активирате цялата си сила, с цел да изгладите зародилите проблеми през днешния ден. Със сигурност ще преодолеете зародилите проблеми.

Ще бъдете в доста несигурно прочувствено положение, изпитвайки някаква неустановеност и постоянно ще променяте решенията си на работното място. Странете от вземането на световни решения.

Въздържайте се от всевъзможни покупки през този ден, освен  за хранителни артикули и други неща, които са от първа нужда. Може би, заради обстоятелството, че е може да не останете удовлетворени от направените покупки.

Лъв

Очаква ви удобен ден, с цел да докажете себе си във всяко едно отношение. Има възможност през втората половина от деня да настъпят някои обърквания във вашите мисли.

Работата в екип през днешния ден ще върви чудесно. Бързо ще се справите с всички неща, които би трябвало да свършите през този ден, даже доста по-рано от крайният период.

Финансовите приходи през днешния ден, евентуално ще са много изтънели. Затова не отхвърляйте финансови препоръки, които несъмнено ще ви бъдат от изгода.

Дева

Не се опасявайте да експериментирате през днешния ден и да пробвате нови неща с колегата ви. Всичко, което ви кара да се чувствате добре, ще усъвършенства и настроението на половинката ви.

Най-вероятно ще имате притеснителни упования от даден ваш работен ангажимент. Бъдете по-гъвкави и не приемайте това за ваш неуспех, а в противен случай.

Вероятно ще имате някои позитивни финансови промени в паричния бранш. Може да се насладите на нараствания потенциал за харчене и удоволствието, което Меркурий ще ви донесе.

Везни

Ако търсите състрадание и съпричастност от колегата ви през днешния ден, евентуално няма да ги откриете, защото няма да е в въодушевление за дълги диалози.

Днес ще бъдете извънредно ефикасни със оправянето на всеки един проблем. Може би, не обичате компликациите в живота и по тази причина ще изберете да сте допустимо най-практични.

През този ден възможностите ви за разцвет ще са извънредно високи. Може да извършите някои съществени сделки, без да изпитвате терзания.

Скорпион

Ако сте самотни или във връзка, гледайте напред без да се отчайвате. Съхранете благополучието и щастието, които имате и хвърлете неприятното зад вас още през днешния ден.

Вероятно, ще се озовете пред съществени спънки в работата ви. Потърсете помощ от сътрудници и познати, които да ви спомагат в разрешаването на проблемите.

Ще имате тази опция да се възползвате от въздействието на звездното систематизиране в бранш пари. Вероятно, ще се наложи да лавирате правейки разнообразни финансови рокади, с цел да реализирате удовлетворени облаги.

Стрелец

Взаимоотношенията сред вас и колегата ви, през днешния ден ще изиграят извънредно значима роля, изключително в случай че би трябвало да разкриете нещо значимо пред половинката си.

Работата ви ще бъде на напред във времето през този ден. Ще бъдете съсредоточени, търпеливи и отдадени на своята работа. Натовареността ще запълни целия ви ден.

Ще постигнете облаги, в случай че поддържате лоялни връзки със своите  бизнес сътрудници. Предприемаческият ви усет ще има особена роля през днешния ден.

Козирог

Възможно е, да се почувствате депресирани от неналичието на обич. Затова потърсете в себе си нужната мотивация, с цел да измененията нещата.

Може би няма да бъдете разбрани на работното ви място през днешния ден. Ще се наложи ясно да се изразявате. В противоположен случай, може да зародят проблеми с сътрудниците ви.

Вероятно, ще желаете да извършите някои мечтани покупки, само че ще разполагате с стеснен бюджет. Това не е неволя, парите са във вас, единствено се изисква по-настоятелно търсене.

Водолей

Опитайте да се отървете на своите подозрения, тъй като има възможност да засегнете без причина половинката си. Ревността не води до нищо положително, а в противен случай.

Ще би трябвало да работите взаимно с някои ваши сътрудници, което ще ви изнерви. Също по този начин, може да бъдете изправени пред доста съществени тествания, тъй че бъдете готови и за това.

За да постигнете финансовите цели, които сте си сложили ще би трябвало да потърсите спомагателна работа на хонорар и да спестявате всеки в допълнение извоюван лев.

 Риби

Възможно е през днешния ден да сте прекомерно приказливи и сериозни, и вследствие на това да кажете неща, които да наранят обичания ви човек. Не критикувайте половинката си и се постарайте да изтъкнете позитивните ѝ качества.

Ще получите мечтаната поддръжка от сътрудниците си в работен проект. Това ще направи работният ви ден доста по-лек и потребен, без непотребни напрежения и нерви.

Ако работата ви е обвързвана с храна и хранителни артикули, то през днешния ден ще се радвате на високи облаги. Като цяло, ще разполагате с много пари през днешния ден, защото ще получите средства от разнообразни източници.

 Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР